Produkter - Bjergmedia - Webbureau i Viborg, Tjele - Midtjylland BJERGMEDIA - Responsive CMS Websider i alle størrelser!

CMS Webside, Responsivt Webdesign, Søgemaskineoptimering, Adwords...

CMS Webside

BJERGMEDIA har stor erfaring med design og udvikling af websider samt efterfølgende vedligeholdelse - vi er med hele vejen, og er derfor et sikkert valg som samarbejdspartner.

Vi udvikler oftest løsninger i den prisvindende Joomla CMS, men tilbyder også udvikling i Wordpress.

Både Joomla og Wordpress er Open source, dvs. at du som ejer af websiden ikke betaler licens til udviklerne. Derudover er de lette at arbejde i, hvis du selv ønsker at opdatere indholdet på websiden.

Tilsammen har Joomla og Wordpress ca. 16 millioner aktive websites på internettet.

Responsivt Webdesign

I dag skal websider performe på både desktops, tablets og smartphones. BJERGMEDIA udvikler som udgangspunkt alle websider til at være responsive.

Responsivt Webdesign betyder, at websidens layout er fleksibelt i forhold til den skærmstørrelse og enhed, brugeren benytter.

Fordelene ved Responsivt Webdesign er at:

- effektiviteten øges, da indholdet kun skal opdateres ét sted.
- websidens synlighed øges, da Google foretrækker ét websted i stedet for en ekstra mobiludgave.
- den ønskede oplevelse gives, da websiden performer på både store og små skærme.

SEO = Synlighed på Google!

SEO eller Søgemaskineoptimering er optimering af websidens synlighed overfor søgemaskinerne, så websiden dermed opnår toppplaceringer, når målgruppen søger på f.eks. Google.

En god SEO øger konverteringsraten, således at flere går fra at være besøgende på websiden til at blive kunde.

Vi benytter Googles Analytics program til at måle og analysere statistikdata fra websidens besøgende.

Google Adwords

Adwords kampagner

Adwords gør det muligt på en effektiv og hurtig måde at levere dit budskab til din online målgruppe, eftersom du med en Adwords kampagne kan opnå en præcis og direkte annoncering.

Ved hjælp af Google Adwords programmet opsættes budget, nøgleord, annoncer samt det geografiske omfang for din kampagne. Samspillet af disse sikrer, at potentielle kunder finder din webside.

Efterfølgende optimeres og justeres kampagnerne ligeledes for at gøre dem mest muligt profitable.

“Den besparelse vi har haft på at følge Bjergmedias råd om at skifte CMS betyder, at operationen er udgiftsneutral for os i løbet af tre år. Samtidig med, at vi har fået en væsentligt skarpere og mere tidssvarende kommunikationsplatform.”
Christen Galsgaard, direktør - Dansk Ventilation