Udtalelser - Bjergmedia - Webbureau i Viborg, Tjele - Midtjylland BJERGMEDIA - Responsive CMS Websider i alle størrelser!

Vores mål er altid glade og tilfredse kunder.

Derfor glæder det os, når vores kunder anerkender det arbejde, vi udfører for dem.

"Nok nogen af de bedste markedsføringskroner vi har givet ud.

Da vores nye website skulle igangsættes havde vi selv en masse gode ideer…. Og de blev kun bedre da BjergMedia kom med på sidelinjen.

Troværdighed og solid kendskab til hvad der foregår gjorde samspillet let i mellem os og Søren…. Og sikke et resultat!  VI ER MEGET TILFREDSE.

Vi kan kun anbefale BjergMedia som samarbejdspartner…"

ERGOkoncept, Henrik Høyer – Indehaver.

"Jeg har haft fornøjelsen at samarbejde med Bjergmedia det sidste årstid både mht programmering, udvikling af websites, Adwords og SEO. Og Søren har været og er fortsat en stærk samarbejdspartner for mig, da han er effektiv, selvstændig, punktlig, men samtidig fleksibel i hans arbejde og så sætter han seriøst ind for at nå de mål der sættes/aftales".

Chief Marketing Officer, NNON.dk - Betina Nielsen

"Jeg tog kontakt til Søren vedr. opbygning af hjemmeside, for at høre ham til muligheder og priser. Efter at have snakket lidt frem og tilbage, følte jeg at kemien var rigtig, og at vi begge havde den samme holdning til, hvordan min hjemmeside skulle se ud og hvilke features den skulle indeholde. Så i vinteren 2014 gik Søren i gang med opbygningen af hjemmesiden, og var god til at informere mig hele vejen igennem processen. Vi mødtes et par gange, for at drøfte status og hvor vi var på vej hen, hvilket for mig var utroligt vigtigt, da dette var et helt nyt univers for mig. Jeg måtte bide mig selv i læben et par gange, da tingene måske ikke blev udført ligeså hurtigt som jeg gerne ville, men dette velbegrundet med at der ligger meget bagud i back-enden som jeg ikke kan se. Det har været en utrolig lærerig proces for mig gennem hele forløbet.

Bottomline: Jeg har været meget tilfreds med Sørens og mit samarbejde. Søren er en yderst behagelig fyr, som er meget lydhør overfor de ideér og tanker jeg havde med min hjemmeisde. og var samtidig rigtig god til at forklare, så at en "normal" mand som mig også forstod hvad han snakkede om. Han er meget struktureret, og har været god til at overholde de fleste deadlines vi nu engang havde sat op. Jeg har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra kunder, familie og venner omkring hjemmesiden, dens opbygning, struktur og layout. Bjergmedia kan varmt anbefales."

Sune Strandbygaard - Indehaver, Nyttil.dk

"Brancheforeningen Dansk Ventilation havde en hjemmeside, der dels var meget endimensionel – og havde en del år på bagen både hvad angik design og funktionalitet – og dels var opbygget i et CMS (Content Management System - det vil sige det system, som alt sidens indhold er bygget op i), der kostede Dansk Ventilation 10.000 kroner om året alene i licens. Uden at foreningen vel at mærke havde brug for så omfangsrig en platform.

Bjergmedia gav ikke blot Dansk Ventilations hjemmeside en ansigtsløftning, men udskiftede CMS til open source-CMS’en Joomla, der er gratis. Uden at Dansk Ventilation måtte gå på kompromis med funktionalitet eller brugervenlighed. Tværtimod blev siden lettere tilgængelig og de tidligere meget statiske og omfangsrige tekstblokke blev omskrevet eller opdelt i mere spiselige bider. Siden fik desuden en gennemgribende søgemaskineoptimering.

Bjergmedia gav vores hjemmeside et markant løft og til en særdeles konkurrencedygtig pris. Den besparelse vi har haft på at følge Bjergmedias råd om at skifte CMS betyder, at operationen er udgiftsneutral for os i løbet af tre år. Samtidig med, at vi har fået en væsentligt skarpere og mere tidssvarende kommunikationsplatform".

Direktør Christen Galsgaard - Dansk Ventilation

“Den besparelse vi har haft på at følge Bjergmedias råd om at skifte CMS betyder, at operationen er udgiftsneutral for os i løbet af tre år. Samtidig med, at vi har fået en væsentligt skarpere og mere tidssvarende kommunikationsplatform.”
Christen Galsgaard, direktør - Dansk Ventilation